bar hotel restaurant heerenveen


Uw dag afsluiten met
een drankje aan de bar

taal / language / Sprache:

Tijdelijk gesloten

Hotel2 Heerenveen is tijdelijk gesloten in verband met opvang Oekraïnse vluchtelingen.

H2 Hotel Restaurant Heerenveen is een uitstekende ontmoetingsplek voor vrienden, familie of collega’s. Ontbijten, een kopje koffie met gebak, snelle lunch of uitgebreid diner. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ontbijt

ontbijt hotel restauranth heerenveen 200Schuif aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet voor een goede start van uw dag. Geniet van vers afgebakken brood, verschillende kazen en vleeswaren, fruit, bacon, scrambled eggs, versgeperste jus ‘d orange en nog veel meer. Indien u al vroeg vertrekt en geen tijd heeft om te ontbijten kunnen wij een ontbijt/ lunchpakket voor u klaarmaken.

Lunch

Geniet van een fijne lunch in ons restaurant met een fantastisch uitzicht op het klaverblad van Heerenveen. Zin in een lichte lunch met een kopje soep of toch liever een goed vullende classic burger met friet? Kies van onze gevarieerde kaart!  Mogelijk van maandag tot en met vrijdag.

Diner

Elke avond kunt u bij ons terecht voor een heerlijk diner.  Op onze kaart staat voor ieder wat wils: vis, vlees of vegetarisch.  

Lobby

In onze huiselijke lobby met bar kunt u ontspannen uw dag afsluiten met een drankje.

piano restaurant hotel2 heerenveen

restaurant hotel2 heerenveen

restaurant 250